Primele 12 motive din 76, pentru care sa incepi o afacere cu iepuri


1. Criza economica care ne sperie pe noi toti
- nu afecteaza aproape deloc fermele, din contra, randamentul acestora este mult mai mare in asemenea perioade, si acest lucru va fi valabil cel putin 2-3 ani de acum incolo.

2. Profitul este foarte mare in comparatie cu investitia initiala
- o afacere cu iepuri poate fi inceputa cu aprox. 25 de milioane, daca iei atat iepuri si custi, cat si vitamine si furaje.

3. Piata de desfacere asigurata
- si in continua expansiune: la ora actuala este asigurat doar 36% din cererea de carne de iepuri.

4. Consultanta gratuita in cresterea si comercializarea iepurilor
- oferita de unul dintre cei mai mari crescatori de iepuri din Romania (nu se stie daca la anul va mai fi dispus sa faca acest lucru, in cativa ani a promis ca se va retrage, afacerea lui deja ruleaza singura).

5. Siguranta financiara pentru familia ta
- si un nou stil de viata, in ciuda lipsei locurilor de munca si a disponibilizarilor in masa care au loc la ora actuala la noi in tara.

6. Profitul apare cel tarziu in al doilea an!
- In primul an cel mai rau scenariu este sa acoperi in totalitate investitiile, iar un scenariu obisnuit este sa incepi sa obtii profit inca din a 9-a luna de activitate.

7. Afacerea poate fi dezvoltata in prima faza ca hobby
- pana la 100 de familii(o familie este compusa dintr-un mascul si 10 femele), ceea ce inseamna o productie de 20.000-30.000 de pui pe an. Nu trebuie sa iti bati capul cu birocratia din Romania care pur si simplu nu face altceva decat sa te descurajeze.

8. Daca doresti sa pornesti afacerea cu fonduri nerambursabile ai sanse de 91% sa le obtii.
- Uniunea Europeana iti asigura 60-65% din investitie.

9. Carnea de iepure devine din ce in ce mai cautata
- din cauza faptului ca este o delicatese, nu contine colesterol, nu are grasimi si in plus beneficiaza de proprietati curative pentru bolnavii de cancer.

10. Iepurii se inmultesc foarte repede si exista anumite rase care se reproduc de 7-8 ori pe an
- o femela naste 8-9 pui, iar acestia in 12 saptamani indeplinesc conditiile de taiere, astfel daca profitul este reinvestit afacerea se poate dezvolta vazand cu ochii in doar 1-2 ani (detalii despre care sunt cele mai profitabile rase de crescut in Romania gasesti in pachetul "Afaceri cu iepuri - profit din primul an".

11. Este o afacere de familie si necesita angajati doar atunci cand afacerea va capata proportii
- o singura persoana poate avea lejer grija de 100 de familii de iepuri.

12. Un alt beneficiu demn de luat in considerare este lana de iepuri
- de la un iepure de angora obti aproximativ 1,5 kg/an ...acestea sunt doar o parte din beneficiile unei afaceri cu iepuri, daca iti doresti cu adevarat sa castigi bani si sa dezvolti o afacere de durata cu o investitie destul de mica, iti recomand cu sinceritate sa te gandesti bine la aceasta oportunitate.